Admin thuiszorg

Adminflex, jouw partner in thuiszorgadministratie

Delen

Efficiënte administratie ontzorgt verpleegkundige Wendy

Wendy Vleugels: Kies voor Adminflex en geef je verpleegkundigen het geschenk van tijd. Tijd die ze kunnen besteden aan het versterken van de band met hun patiënten, het verbeteren van de levenskwaliteit, en het bieden van zorg die verder gaat dan de basisbehoeften.

Maximale zorg, minimale papierwerk 

Adminflex is niet zomaar een service; het is een totaaloplossing die de complete thuiszorgadministratie naadloos verzorgt. Van de verwerking van Katz-schalen tot het beheren van contacten met mutualiteiten, Adminflex zorgt voor een gestroomlijnde achtergrondoperatie. Dit leidt niet alleen tot snelle en correcte uitbetalingen van tegemoetkomingen maar biedt verpleegkundigen ook de vrijheid om zich volledig op hun patiënten te concentreren. 

Naadloze administratieve ondersteuning 

De door Adminflex aangeleverde planningen zijn zorgvuldig ontworpen om de zorg voor patiënten te optimaliseren, met een sterke focus op kwaliteit en persoonlijke benadering. Dankzij deze aanpak hebben verpleegkundigen meer tijd voor de ‘extraatjes’ die de zorg zo waardevol maken – of het nu gaat om een gesprek, persoonlijke verzorging, of gewoonweg aanwezig zijn voor een patiënt. 

Wendy Vleugels 

Diensthoofd  Hoofdverpleegkundigen/verpleegkundigen 

Referenties

Hoe we helpen