Algemene administratie

Adminflex: efficiënte ondersteuning voor onthaalmedewerkers in Moutershof

Delen

Els: verantwoordelijke administratie Moutershof

Divers takenpakket als verantwoordelijke administratie 

Als onthaalmedewerker bij Moutershof, een herstel- en woonzorgcentrum, draag ik verschillende verantwoordelijkheden. Naast de gebruikelijke taken zoals het beantwoorden van telefoontjes, het verwerken van e-mails en het assisteren van bezoekers en bewoners bij diverse vragen, behoren ook administratieve taken tot mijn takenpakket. Hierbij kunt u denken aan het verwerken van facturen, het regelen van vervoer naar afspraken, en het scannen van identiteitskaarten van bewoners. 

Daarnaast verwelkom ik ook nieuwe bewoners, begeleid ik hen naar hun kamer, en voorzie ik hen van de nodige informatie over hun verblijf. Met mijn uitgebreide takenpakket zorg ik ervoor dat zowel bewoners als bezoekers een warm en professioneel welkom ervaren bij Moutershof. 

Dankzij de hulp van Adminflex kan ik op woensdagnamiddag tijd vrijmaken voor mezelf en mijn gezin.

Efficiënte ondersteuning door Adminflex 

Dankzij de ondersteuning van Adminflex kan ik op woensdagnamiddag tijd vrijmaken voor mezelf en mijn gezin. Adminflex neemt dan alle taken over, waardoor er altijd iemand beschikbaar is aan het onthaal om bezoekers en residenten met dezelfde kwaliteit te helpen. In geval van afwezigheid binnen onze administratieve dienst door ziekte, zorgt Adminflex voor een snelle oplossing om de continuïteit te waarborgen. Ook tijdens vakantieperiodes kunnen we altijd rekenen op hun inzet, waardoor de naadloze werking van onze diensten gegarandeerd blijft. 

Referenties

Hoe we helpen