Vertaalwerk

Gespecialiseerd vertaalwerk voor Nagelmackers door Adminflex

Delen

Als beleggingsvennootschap doen we al sinds 2018 een beroep op de diensten van Adminflex voor ons vertaalwerk. Hierbij appreciëren we de zeer flexibele aanpak en de kennis van zaken die Niels en team aan de dag leggen.

Expertise in financieel vertaalwerk

Onze sector wordt gekenmerkt door een zeer specifiek taalgebruik en een sterke verwevenheid met de geopolitieke en macro-economische actualiteit. Daarom is het zeer belangrijk dat de vertaling van onze communicatie behandeld wordt door taalkundige specialisten die bovendien zeer goed op de hoogte moeten zijn van het vakjargon en van recente evoluties in de financiële en economische wereld. Adminflex biedt in dit opzicht een uitstekend partnerschap, waardoor we gerust kunnen zijn dat de vertalingen van zowel interne documenten als contracten, mededelingen aan de aandeelhouders, prospectussen en periodieke verslagen steeds worden toevertrouwd aan een expert met de nodige kennis ter zake.

Flexibiliteit en snelheid in vertalingen cruciaal voor compliance

Naast kwaliteit speelt flexibiliteit uiteraard een grote rol. Door alle regelgeving waar we als financiële dienstverlener mee te maken krijgen, moet bepaalde info immers vaak ook zeer snel in meerdere talen beschikbaar gemaakt worden. Ook hierin beantwoordt Adminflex aan al onze verwachtingen. Onze vertaalprojecten worden steeds onmiddellijk in behandeling genomen waarna duidelijke communicatie volgt over de te verwachten leveringstermijn. Zelfs bij zeer strakke deadlines slagen Niels en zijn team erin om ruimschoots binnen de toegewezen termijn een uitstekend resultaat af te leveren.

Aanbeveling van Adminflex door Nagelmackers

Wij bij Nagelmackers kunnen dan ook niet anders dan Adminflex ten zeerste aan te bevelen. We kijken alvast uit naar het vervolg van deze zeer geslaagde samenwerking.

Sam Melis

Lid van de raad van bestuur Nagelmackers

Referenties

Hoe we helpen