Administratie


 

 

Wat doen we?

 

 • Opmaken verkoopfacturen en verzenden
 • Betalingen voorbereiden, uitvoeren en opvolgen
 • Opmaken verkoopfacturen
 • Adverteren sociale media
 • Copywriting + klein vertaalwerk FR-NL-ENG
 • Documenten digitaliseren
 • E-mails opvolgen
 • Post verwerken
 • Loonadministratie
 • Boekhouding
 • Data entry
 • Voorbereiden betalingen

... en nog veel meer!
Neem zeker contact op zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw administratieve last kunnen verlichten.

 

Waarom?

 

Onze dienstverlening biedt u:

 • Meer tijd om te ondernemen
 • Flexibele inzetbaarheid
 • Extra ondersteuning tijdens drukke momenten
 • Geen administratieve rompslomp
 • Geen verborgen kosten

 

Administratie op maat van uw bedrijf:

 

 

U kiest welke administratieve taken u graag zelf blijft uitvoeren en welke taken u aan ons wenst uit te besteden.

Het is ook mogelijk om voor een korte periode administratieve taken aan ons uit te besteden, bijvoorbeeld in geval van ziekte of zwangerschapsverlof bij een van uw personeelsleden.

 

Op afstand of ter plaatse?

Wij helpen u graag waar het voor u best past:

Voor administratieve taken in uw bedrijf waarvoor een “fysieke” aanwezigheid nodig is, zoals de receptie bemannen, documenten klasseren enz., werken we uiteraard ter plaatse.

Heeft u eerder administratie die vanop afstand kan gebeuren, zoals facturen opmaken, data invoeren enz., dan zijn onze werknemers voorzien van alle benodigdheden om deze taken vlot en doeltreffend vanop afstand uit te voeren.

Contacteer ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. 

 

 

 

Heeft u of uw bedrijf administratieve hulp nodig?
Kijk dan wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

De Onmiskenbare Voordelen van Administratieve Hulp
 

In de hedendaagse zakenwereld, waar efficiëntie en productiviteit hoog in het vaandel staan, is administratieve hulp niet langer een luxe, maar een noodzaak. Deze uitgebreide analyse belicht de veelzijdige voordelen van administratieve ondersteuning en hoe deze de ruggengraat vormt van succesvolle bedrijven en organisaties.

 

Cruciale Tijdsbesparing: De Eerste Stap naar Efficiëntie

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van administratieve hulp is de aanzienlijke tijdsbesparing. Door routinematige en tijdrovende taken uit te besteden aan deskundige administratieve professionals, kunnen bedrijfsleiders en ondernemers zich concentreren op kernactiviteiten zoals strategische planning, klantrelaties en bedrijfsgroei.

Focus op Kernactiviteiten: Door administratieve taken te delegeren, kunnen professionals zich richten op het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en het uitbreiden van hun netwerk.

Efficiëntie in Workflow: Administratieve hulp zorgt voor een gestroomlijnde workflow, wat leidt tot een hogere productiviteit en efficiëntie binnen de organisatie.

 

Kostenbesparing: Een Slimme Financiële Zet

Het inzetten van administratieve ondersteuning kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Door taken uit te besteden, kunnen bedrijven besparen op de kosten van fulltime personeel, zoals salarissen, voordelen en trainingskosten.

Vermindering van Vaste Kosten:
Het inhuren van tijdelijke of parttime administratieve hulp kan helpen bij het verminderen van de vaste personeelskosten.

Flexibiliteit in Personeelsbezetting:
Bedrijven kunnen de omvang van hun administratieve ondersteuning aanpassen aan de huidige behoeften, wat leidt tot een efficiënter kostenbeheer.

 

Verbeterde Kwaliteit en Professionaliteit

Administratieve professionals brengen een hoog niveau van expertise en professionaliteit mee. Hun vaardigheden in organisatie, tijdbeheer en aandacht voor detail zorgen voor een hogere kwaliteit van werk en een professionele uitstraling van het bedrijf.

Deskundigheid in Diverse Taken:
Van gegevensinvoer tot klantenservice, administratieve hulp biedt deskundigheid in een breed scala aan taken.

Kwaliteitscontrole:
Met hun oog voor detail kunnen administratieve medewerkers de kwaliteit van het werk waarborgen en fouten minimaliseren.

 

Technologische Voorsprong

In een tijdperk waarin technologie een cruciale rol speelt, is het belangrijk dat uw administratieve team bekwaam is in de nieuwste software en tools. Dit zorgt niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor een concurrentievoordeel in de markt.

Up-to-date met de Laatste Software:
Administratieve professionals zijn vaak getraind in de nieuwste kantoortechnologieën en -software.

Automatisering van Routinetaken:
Door gebruik te maken van moderne technologieën kunnen veel routinematige taken geautomatiseerd worden, wat leidt tot een nog grotere efficiëntie.

 

Verhoogde Flexibiliteit en Schaalbaarheid

Administratieve hulp biedt bedrijven de flexibiliteit om snel op te schalen of af te schalen, afhankelijk van de bedrijfsbehoeften.
Dit is vooral voordelig in tijden van snelle groei of seizoensgebonden schommelingen.

Aanpassing aan Bedrijfsgroei:
Administratieve ondersteuning kan gemakkelijk worden opgeschaald naarmate het bedrijf groeit.

Ondersteuning tijdens Piekmomenten:
Tijdens drukke periodes kan extra administratieve hulp worden ingezet om de werkdruk te verlichten.
 

Conclusie: Een Strategische Keuze voor Bedrijfsgroei

De voordelen van administratieve hulp zijn duidelijk en veelzijdig. Van tijdsbesparing en kostenreductie tot het verbeteren van de kwaliteit van het werk en het bieden van technologische expertise, administratieve ondersteuning is een strategische keuze die kan leiden tot significante verbeteringen in de efficiëntie en productiviteit van een organisatie. In een tijd waarin bedrijven voortdurend op zoek zijn naar manieren om te innoveren en te groeien, is het inzetten van gekwalificeerde administratieve hulp een slimme en effectieve strategie om concurrentievoordeel te behalen en duurzame groei te realiseren.